FANDOM


Identitet
Identitet
By Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko
Country Flag of Albania Albania
Year 2013
Position 15th (Semi-final)
Points 31 (Semi-final)
Flag of Albania Albania in the Eurovision
Song Contest
Previous "Suus"
Next "One Night's Anger"

"Identitet" (English: Identity) is the song that represented Albania in the Eurovision Song Contest 2013, sung by Adrian Luljuraj and Bledar Sejko. It lost out in its semi final, and did not qualify.

Lyrics

Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey

Kam ardhur nga larg
Në pluhurin e kohës gjeta re dhe mallkim
Ugjenda unë shumë pranë e preka veç flak e zjarr
Un fola veç në heshtje desha pak jetë lavdi
Dhe kur ndava ëndrrën gjeta

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Një rreze dritë, pak frymë si ti

I ardhur nga larg
Ke etje ke mall kur sheh çdo gjë që ndryshon
Vet jeta iken shkon tej, kjo gjuhë kërkon
Ish vendi ku u linde rrite, ndave trimërinë
E falë dashurinë nder vite

Vrapove ti gjete lirinë
Vrapove ti gjete lirinë

Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey

Na rriti kjo tokë
Do flasim në veç një gjuhë kështu sdo ket më lot
Do gjendesh kudo nëpër botë i huaj më sdo jesh
Le të jet fillimi ri në bashkë në vllazeri
Se kur ndava ëndrrën gjeta

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Hey, hey
Hey, hey
I have come from far away
Under the dust of time I found clouds and curse
I was standing too close and I touched only flame and fire
I spoke only in silence but wanted some life, glory
And when I shared the dream I found

A ray of light, a little breath like you
A ray of light, a little breath like you

Coming from far away
You’re thirsty and you’re craving when you see everything changes
Life itself runs by, you’re searching in this language
It’s the place where you were born, raised, you shared bravery
And you gave love through the years

You ran, found freedom
You ran, found freedom

This land has raised us
We will speak only one language so there will be no tears
You will be found anywhere in the world, you will be a stranger no longer
Let it be a new beginning together in a brotherhood
Because when I shared the dream I found

A ray of light, a little breath like you
You ran, found freedom
A ray of light, a little breath like you
You ran, found freedom

A ray of light, a little breath like you
You ran, found freedom
A ray of light, a little breath like you
You ran, found freedom

Video

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet (Albania) 2013 Eurovision Song Contest

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet (Albania) 2013 Eurovision Song Contest

Official Video

{{{header}}}
{{{body}}}